Font,Text,Brand

Ние разбираме предизвикателствата на 
Стартъпите

От осигуряване на средства и сформиране на блестящ екип, до изготвяне на уникално стойностно предложение докато навигират изключително конкурентен пазари. 

Точно това са области, в които екипът на Cloud Office наистина може да ви помогне!

Font,Line,Text,Blue

Ние разбираме предизвикателствата на
Технологичните Стартъпи

Някои от добре познатите предизвикателства, пред които са изправени технологичните стартиращи компании (знаем, ние сме или бяхме стартираща компания преди година), са осигуряване на финансиране, изграждане на силен екип, разработване на уникално стойностно предложение, навигиране в пазарната конкуренция и мащабиране на операции, и всичко това докато управляват ограничени ресурси .

Освен това разходите за инфраструктура, възможностите за DevOps и екипите за разработка са наистина трудни за осигуряване, докато се опитвате да балансирате разходите. Това са областите, в които екипът на Cloud Office наистина може да ви помогне!

Yellow,Line,Font

200+

Стартъпи

30+

Кредитирани Стартъпи 

40+

Активирани MVP-та 

1

Еднорог

Discover how

Cloud Office може да бъде вашата пътеводна светлина в света на дигиталните startups
 

 1. Освободете силата на GCP кредитите
  Получете достъп до $2,000 до $350,000 USD в кредити на Google Cloud Platform (GCP) чрез ексклузивното ни партньорство с Google for Startups. Подхранвайте иновациите си, без да се притеснявате за инфраструктурни разходи.
   
 2. Безпроблемна настройка и миграция на инфраструктура
  Нека се справим с тънкостите на настройката или мигрирането на вашата инфраструктура към GCP. Имайте минимални или нулеви разходи и отключете пълния потенциал на авангардната технология на Google.
   
 3. Експертно облачно консултиране и поддръжка на DevOps
  Достъп до 10 часа безплатни облачни консултации и DevOps експертиза от нашите опитни професионалисти. Оптимизирайте операциите си, рационализирайте процесите си и останете в крак с иновациите във вашата сфера.
   
 4. Отстъпки за Google Workspace
  Възползвайте се от значителни спестявания с отстъпка от 10% до 50% за Google Workspace, най-добрият пакет за продуктивност, който ще подсили екипа ви и ще оптимизира сътрудничеството.

"Моята роля е да се убедя, че използвате целия потенциал на Google Cloud платформата. Ще бъда до вас във всяка стъпка от вашето пътешествие:

Крум Златанов

Digital Transformation Expert

Font,Line,Text,Blue

1. Откриване

Ние разбираме бизнеса ви и детайлите по вашите бизнес нужди

Yellow,Line,Font

2. Планиране

 Представяме ви план за адресиране на вашите изисквания

Circle,Font,Organ

3. Изпълнение

Насладете се на бързото изпълнение на проекта 

Готови ли сте да започнем?

Case Studies

Как сме помогнали на други технологичните стартиращи компании? 

Предизвикателството

Като лидер в новия, самостоятелен метод за управление на проекти и процеси, за Havelock беше от съществено значение да демонстрира софтуерни възможности и да предостави тестова/демо среда за своите перспективи и да подобри нивата на продажби. С наследения доставчик на облак и поради настройката на технологията тези демонстрационни среди генерираха допълнителни разходи, което правеше бизнес случая труден за преминаване.

Разултатът 

Havelock има надеждна, мащабируема и сигурна инфраструктура, за да поддържа техния превъзходен продукт и растеж. Възможността да предоставим демонстрационни среди ускори цикъла на продажбите и приемането на продукта.

Прочетете повече тук →