Започнете безпроблемно управление на достъпа до устройства и самоличности с 
JumpCloud

Вълнуваме се да представим нашето ново партньорство с JumpCloud, което ви предоставя най-доброто от Unified Device и Identity Access Management, в идеална хармония с Google Workspace.

Пригответе се да работите в безпроблемна хармония с тези платформи.

Започнете безпроблемно управление на достъпа до устройства и самоличности с 
JumpCloud

Вълнуваме се да представим нашето ново партньорство с JumpCloud, което ви предоставя най-доброто от Unified Device и Identity Access Management (управление на достъпа до устройства и самоличности), в идеална хармония с Google Workspace.

Пригответе се да работите в безпроблемна хармония с тези платформи.

Искате да се възползвате от уеднаквено управление на достъпа до устройства и самоличности, но се притеснявате от сложността?

Не се тревожете. Това партньорство ви предлага единна платформа, която опростява управлението на потребителските самоличности и достъпа до устройства, като намалява сложността и повишава сигурността.

Интересувате се от улесняване на работата и интеграцията със съществуващите ви инструменти?

Лесно е. Нашето решение се интегрира безпроблемно в Google Workspace средата, като осигурява плавен преход и увеличава максимално стойността на текущите ви инструменти.

Притеснявате се за скалируемостта, докато вашата организация се разраства?

Ние сме тук за вас. Нашето партньорство може да скалира без проблем, като се адаптира към вашите нужди и подкрепя развитието на вашата организация.

Seen 16:03

Защо да изберете нашето партньорство с JumpCloud?

 

Ефективност: Опростете задачите за управление на устройството и самоличността, като намалявате разходите и спестявате време.

Сигурност: Подобрете сигурността на данните с централизиран контрол на достъпа и усъвършенствани методи за удостоверяване.

Опростена интеграция: Обединете безпроблемно JumpCloud със съществуваща Google Workspace среда.

Скалируемост: Развивайте се с увереност, знаейки, че вашето решение за управление може да скалира, за да отговори на вашите нужди.

Изпробвайте възможностите на уеднаквеното управление на достъпа до устройства и самоличности с нашето партньорство с JumpCloud. Това партньорство дава възможност на вашата организация да запази контрол, да опрости операциите и да подобри сигурността в бързо развиващата се дигитална среда.

Развитието на вашата организация и нашата експертиза ще бъдат партньорство, което обещава безкрайни възможности.